Ring til os +45 47 76 01 01

Outsource din produktion til Knudsen Plast

Outsourcing


Sprøjteform efterses

For en virksomhed i healthcare-sektoren, der lever af at producere og sælge færdigprodukter, er produktionsenheden typisk et forretningsområde, der eksisterer af historiske årsager frem for rationelle. Men hvorfor binde stor likviditet i produktionshaller og maskiner, når de kunne gøre bedre gavn i fx produktudviklings- og salgsafdelingen?

Hos Knudsen Plast beskæftiger vi os med sprøjtestøbning 24 timer i døgnet og har gennem årene opbygget stor know how og alsidig erfaring. Vi er specialister i at optimere udnyttelsen af maskinerne og dermed opnå den mest fleksible og rationelle drift. Og med fabrik i Slovakiet kan vi typisk opnå en besparelse på 15% i forhold til eksisterende produktion.

Sprøjtestøbning i 24-timers drift


Du kan trygt overlade produktionen af dine sprøjtestøbte plastkomponenter til os. Vi beskæftiger os ikke med andet, hver dag året rundt.

Vi overtager dine støbeforme, opretter dem i vores værktæjslog, og validerer støbeprocessen før vi tager dem i brug. Produktions ramp-up sker fra vores fabrik i Danmark, og til storproduktion kan vi tilbyde at gøre det fra vores fabrik i Slovakiet.

Jeg vil gerne mødes med jer, så vi sammen kan finde den bedste løsning til jer.

Formværktøj

Vedligeholdelse af formværktøj er alfa og omega for at sikre lang levetid, høj driftsikkerhed og lave driftsomkostninger. Hos Knudsen Plast udarbejder vi vedligeholdelsesplaner for værktøj og etablerer værkstøjslog på hvert enkelt værktøj

Værktøjslog

Denne log beskriver i detaljer de enkelte punkter i forbindelse med klargøring og planlagt vedligehold. Derved sikrer vi, at værktøjer altid er fuldt produktionsdygtige.

Vil du vide mere?


Det handler om tillid

At lægge noget så essentielt som produktionen i andres hænder kræver store overvejelser. Der vil helt naturligt være overvejelser om både pris, kvalitetsniveau, fleksibilitet og leveringssikkerhed.

Kontakt mig gerne, så vi sammen kan drøfte den bedste mulighed for jer.

Jens Kristian Pedersen

Managing Director
Tel: +45 53 63 12 26
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Offcanvas Module DK

Vores temaer er bygget på en "responsive" ramme, hvilket giver dem en venlig, fleksibel fremtoning